Støtt pTro

Gjør pTro mulig – gi en gave!

Vi deler Jesus med mennesker som lytter. Vi sender kristen radio døgnet rundt – hele året. Kanalen muliggjøres av gaver fra lytterne våre. Din gave sponser sendetid på pTro og gjør det mulig for oss å dele Jesus med mange!

Èn time sendetid koster oss 750 kr. Hvor lang sendetid vil du sponse?

Beløp:
NOK
 
Én gang
Månedlig
 
Betalingsmetode
Vi tilbyr å håndtere skattefradrag for alle gaver på kr. 500,- eller mer.
 
Fornavn
Etternavn
Mellomnavn
E-post
Jeg aksepterer betingelsene for gaven Les om betingelsene

Kjære leser og lytter!

Det er pTros lyttere som sørger for godt over halvparten av radioens inntekter. Venner som har tro på radioen, er altså i stor grad med på å opprettholde kontinuerlig drift. Vi er veldig takknemlige for, og ydmyke med tanke på den enorme støtten vi på denne måten møter.

I tillegg vet vi at flere har radioen og dens medarbeidere med i sine bønner. Det setter vi virkelig pris på. I tillegg er det mange som snakker varmt om oss til andre. Vi returnerer en varm takk også for dette. En god kristen radio er i praksis et godt fungerende fellesskap på mange områder mellom lyttere, radiomedarbeidere og Herren, som står i sentrum for vår virksomhet. Vil du være med og gi et bidrag til en radio du setter pris på, har du forskjellige muligheter.
 
Fast givertjeneste: Du kan bli fast giver med valgfritt beløp. Du velger også selv hvor ofte du vil betale i løpet av et år. Fast givertjeneste bidrar til forutsigbare inntekter for radioen.
Vipps: Søk etter "pTro", og gi din gave.
Respons: Dette er pTros desidert største inntektskilde og en stor årlig begivenhet i radioen.
Engangsgave: Gir du en engangsgave (evt. flere ganger), kan du benytte kontonr. 8220 02 91588. Merk innbetalingen med følgende: "Gave til pTro".
Skattefradrag på gaver: Oppgir du personnummer til oss, kan du også få skattefradrag for dine gaver til pTro.
Støtt oss med din Grasrotandel: Du kan bli grasrotandelsgiver til pTro i alle Norsk Tippings kanaler, eller ved å sende SMS "Grasrotandelen 820192052" til 60000.
 
Powered by Cornerstone